Degustacija vin v Celici

Filed Under (Fotografija) by MR Foto on 28-02-2008

Tagged Under :

Ko sem zadnjič omenjal svoje “delodajalce”, sem seveda pozabil na Element. Gre za dokaj novo revijo ljubljanske študentske organizacije ŠOU, za katero pa sem (povsem po spletu naključij) začel fotkati decembra. Ker pa hodim na fakulteto, ki spada pod Mariborsko univerzo, Elementa nisem potipal dokler mi niso pred kratkim poslali februarske številke z mojimi fotkami Zmelkoowov in Impro Pokra.

Zadeva je super, precej bolj kvalitetna in debela, kot sranje1, ki ga dobivamo Kranjčani. Organon je v glavnem sestavljen s članki in fotkami, ki jih pokradejo po internetu, Organizacija pa je primer revije, ki je sama sebi namen. Ne vem, če kdo bere cca. 50 A4 strani debelo revijo brez slikc, nafilano izključno s Typewriter pisavo na recikliranem papirju. Makes me sick. Tu imamo sicer še KŠK-jev Zapik, ki je sicer super, vendar pa precej skop, majhen in tanek.

No, pa da grem k bistvu tokratnega posta. Včeraj je v Hostlu Celica potekala degustacija vin in predstavitev njihove gostinske ponudbe. Upam, da vsi poznate Celico – gre za bivši zapor, ki pa so ga preuredili v enega boljših hostlov po svetu – po mnenju članov skupine Lonely Planet gre celo za najboljši hostel na svetu. Skratka, če tam še niste bili, pojdite čimprej, saj sta tako ambient, kot ponudba res izjemna.

Včeraj so torej predstavili štiri vina (2 beli in 2 rdeči) ter povedali nekaj o vsaki izmed vrst, ter kakšna hrana paše zraven. Vse skupaj je najbolj namenjeno temu, da bi se študenti zdravo prehranjevali večkrat, ne samo enkrat, kolikor subvencionira država s študentskimi boni.

Stvar je bila super, če ste jo zamudili pa si lahko sline pocedite le še na slikah.

  1. Oprostite na izrazu, ampak je res []

Comments:

7 Responses to “Degustacija vin v Celici”