Impro liga: Voknvofnej vs. Veselička

Filed Under (Fotografija, Impro liga) by MR Foto on 04-12-2007

Spet nedelja, spet Impro liga. Tokrat sta se pomerili kranjska skupina Voknvofnej in štajerska Banda Ferdamana, vse skupaj pa je povezoval Vito Rožej.

Kot se za 2. december spodobi, je bilo vse prešerno in Prešernovo1. Banda Ferdamana je na predvečer praznika2, malce priredila Prešernovo življenjsko zgodbo, vendar pa cela stvar ni imela preveč smisla. Še bolj nesmiseln je bil intro Voknvofnej, kjer smo najprej slišali neke zvoke, potem pa so se drli in pritekli v dvorano.

Poleg izzivov smo videli disciplini Pisalni stroj in 4. letni časi, skupini pa sta bili čez celo tekmo zelo izenačeni. Na koncu so o zmagovalcu odločale sodniške točke. Nekaj pove že dejstvo, da sta sodnici v štirih disciplinah (od petih), točko podelili Štajercem, na koncu pa je šlo že tako daleč, da je občinstvo zahtevalo OB.

Ne, ne tampona, ampak obrazložitev sodniške odločitve. Slika na levi pove več kot tisoč besed, zakaj so zmagali Banda Ferdamana in Voknvofnej. Za še več dokazov, pa bo treba v galerijo. Proti Veselički so Voknvofnej izgubili fer, ampak tokrat bi si pa zaslužili zmago.

Krivice na stran, to nedeljo bo v KUDu Franceta Prešerna že naslednja tekma, in sicer med skupinama Merlene Ottey Project in Modro nebo.

Vabljeni!

  1. 3. decembra se je namreč rodil naš znani pesnik France Prešeren 😉 []
  2. BTW Mi lahko en razloži zakaj praznujemo Prešernovo SMRT in ne ROJSTVO, kot to počnejo drugje v tujini s podobnimi ikonami zgodovine??? []

Comments:

7 Responses to “Impro liga: Voknvofnej vs. Veselička”